Get Adobe Flash player


WCL_Cultuurhistorie_R WCL_Samenwerken_R WCL_Leefbaarheid_R WCL_Nartuur_Landschap_R WCL_Land_Tuinbouw_R WCL_Recreatie_Toerisme_R

WCL   |   ANBI Verklaring   |   Bestuur   |   Historie   |   Contact

Lezing over insecten 12 februari

Logo VlinderstichtingOp maandagavond 12 februari organiseert de stichting Waardevol Cultuurlandschap (WCL Winterswijk) tijdens de algemene leden vergadering een lezing over insecten in Winterswijk. De heer Albert Vliegenthart van de Vlinderstichting zal deze lezing verzorgen. De lezing vindt plaats in de herberg van de Harminehoeve (Kulverweg 2 te Woold).

Lees meer: Lezing over insecten 12 februari

Vacatures Erfgoed klusbrigade

Stichting WCL is trots op het feit dat we met het ‘kippenhokkenproject’ er in de afgelopen jaren erin geslaagd zijn om veel hoog gewaardeerde “pareltjes” te herstellen. Na jaren waarin we veel geleerd hebben is er de wens om meer kleine bijzondere karakteristieke objecten te herstellen. Voor vele dringt immers de tijd. Ook willen we de al opgeknapte objecten samen met de opdrachtgevers in goede staat houden.

Om dit te kunnen doen (opknappen en beheren) hebben we uw hulp nodig!

Lees meer: Vacatures Erfgoed klusbrigade

Bijeenkomst Nieuwe initiatieven buitengebied (II) & Inloop WCL-projecten 2018

Op woensdag avond 13 december 2017 wordt bij de Praktijkschool voor Duurzaamheid Aarde-Werk 'de Stegge' de tweede avond gehouden voor nieuwe initiatieven in het buitengebied van Winterswijk. Een eerdere bijeenkomst is afgelopen 8 juni geweest.

Deze avond is een initiatief van stichting WCL Winterswijk en is bedoeld om mensen die plannen en ideeën voor het buitengebied hebben met elkaar in contact te brengen. Tevens is er deze avond gelegenheid voor het aanmelden van nieuwe WCL projecten. Iedere geïnteresseerde is welkom.

Lees meer: Bijeenkomst Nieuwe initiatieven buitengebied (II) & Inloop WCL-projecten 2018

NL_kaart_winterswijk

word-wcl-donateur

wcl_fotoalbums

Agenda WCL

Maart 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Een nieuwe kijk op oude bossen   Bossen van Winterswijk   Kippenhokken project   Visie WCL 2015-2025
.