Op woensdag avond 13 december 2017 wordt bij de Praktijkschool voor Duurzaamheid Aarde-Werk 'de Stegge' de tweede avond gehouden voor nieuwe initiatieven in het buitengebied van Winterswijk. Een eerdere bijeenkomst is afgelopen 8 juni geweest.

Deze avond is een initiatief van stichting WCL Winterswijk en is bedoeld om mensen die plannen en ideeën voor het buitengebied hebben met elkaar in contact te brengen. Tevens is er deze avond gelegenheid voor het aanmelden van nieuwe WCL projecten. Iedere geïnteresseerde is welkom.

Op deze avond:
• worden ideeën door initiatiefnemers ingebracht, gepresenteerd en besproken
• is er gelegenheid om ideeën te versterken of te verduidelijken en kunnen er eventueel samenwerkingen ontstaan
• geeft WCL informatie over mogelijkheden en onmogelijkheden voor subsidies, als dat van toepassing kan zijn voor een idee

De avond is open voor alle geïnteresseerden, ongeacht of je met een idee komt of niet.
Heb je een idee dat je zou willen presenteren en bespreken: geef dat bij je aanmelding aan, dan kunnen we daar tijd voor inplannen.
Na afloop van de presentaties en besprekingen is er de gelegenheid om met een drankje verder te praten en mogelijk interessante contacten te leggen.

Gastvrouw en gastheer tijdens deze bijeenkomst zijn Gea Boessenkool en Wim Korsten.

De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur).
Voor zowel meer informatie als voor het aanmelden kunt u terecht op de website van www.aarde-werkdestegge.nl of via een mail naar WCL (Arie Schoemaker) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres:
Aarde-Werk 'de Stegge', Praktijkschool voor Duurzaamheid
Geessinkweg 3; 7107 AR Winterswijk-Kotten
0543 563717 / 06 21566924
www.aarde-werkdestegge.nl