Get Adobe Flash player


WCL_Cultuurhistorie_R WCL_Samenwerken_R WCL_Leefbaarheid_R WCL_Nartuur_Landschap_R WCL_Land_Tuinbouw_R WCL_Recreatie_Toerisme_R

WCL   |   ANBI Verklaring   |   Bestuur   |   Historie   |   Contact

WCL ondersteunt het LEADER programma

LEADER Achterhoek van start! Europese financiering voor een leefbaar platteland

Op 10 maart gaat voor de gemeentes Aalten, Oost-Gelre en Winterswijk LEADER Achterhoek van start met het LEADER-café. LEADER is onderdeel van het Europese subsidieprogramma voor de sociaaleconomische plattelandsontwikkeling (POP3). LEADER stimuleert en ondersteunt de inwoners bij het uitwerken van een plan tot een concreet project. Voor dat project kan een financiële bijdrage worden aangevraagd. Daarnaast voorziet LEADER Achterhoek in advies en ondersteuning voor de totstandkoming van dat project. Iedere deelnemende gemeente wordt vertegenwoordigd in de Lokale Actie Groep (LAG). Voor de gemeente Winterswijk zijn dat Gert-Jan te Gronde, voorzitter LAG LEADER Achterhoek, Ria Vreman, Roel Poppink en Arie Schoemaker (adviseur).

LEADER Achterhoek-café 10 maart (start om 19.30 uur) in zaal Beneman te Vragender.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd zijn om langs te komen bij het LEADER-café . Hierbij aanwezig zijn voorzitter Gert-Jan te Gronde en meerdere LAG leden. Ook zal iemand die al een succesvol project met LEADER is gestart, zijn verhaal vertellen. Verder worden er de doelstellingen besproken en is het aanvraagformulier LEADER Achterhoek verkrijgbaar. Ook kunnen aanwezigen aangeven welke vorm van ondersteuning zij verwachten van de Lokale Actie Groep en van de LEADER-coördinator. Daarnaast is er ruimte om met elkaar te praten over ideeën, initiatieven en ervaringen.

Daarnaast worden er ook op 17 maart (Doetinchem) en op 22 maart (Ruurlo) LEADER-café’s gehouden.

Zie voor meer informatie de LEADER –flyer:
pdfUitnodiging LEADER-café 10 17 of 22 maart 2016 Meld je aan! 317Kb

Aanmelden voor één van de drie café's van LEADER Achterhoek kan viade volgende link

NL_kaart_winterswijk

word-wcl-donateur

wcl_fotoalbums

Agenda WCL

Mei 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Een nieuwe kijk op oude bossen   Bossen van Winterswijk   Kippenhokken project   Visie WCL 2015-2025
.