Get Adobe Flash player


WCL_Cultuurhistorie_R WCL_Samenwerken_R WCL_Leefbaarheid_R WCL_Nartuur_Landschap_R WCL_Land_Tuinbouw_R WCL_Recreatie_Toerisme_R

WCL   |   ANBI Verklaring   |   Bestuur   |   Historie   |   Contact

Familie Maandag wint WCL-prijs “Wat zit er in de potten”

Wat zit er in de potten
Foto: Arie SchoemakerTijdens de open dagen bij melkveebedrijf Nieuw Kobus van de familie Scholten in Winterswijk Woold op 27 en 28 mei konden bezoekers bij de stand van WCL Winterswijk raden welke zaden/vruchten er in de twintig verschillende potten zaten.

 

Mevrouw Willy Maandag uit Hengelo (Gld) had de hoogste score. Haar antwoorden waren wel in samenwerking met hun vrienden tot tsnad gekomen. Zij waren dat weekend speciaal naar de open dag gekomen, mede vanwege de computergestuurde mechanisatie op het bedrijf van Alfred en Liane Scholten. Voor het in ontvangst nemen van de prijs kwamen ze graag even weer terug naar het Woold.

Namens de WCL overhandigde voorzitter Gert Jan te Gronde de mand met de twintig verschillende soorten streekproducten aan het echtpaar Maandag. Hun reactie op het winnen van de mand met streekproducten: Fijn, dat we gewonnen hebben en we zullen de inhoud van de mand ook delen met onze vrienden. En eigenlijk is het gebied Winterswijk toch nog wat mooier dan in Hengelo.


Uit alle ingevulde antwoordformulieren blijkt dat de kennis van de granen zoals spelt, haver, rogge, boekweit en tarwe toch minder is dan wordt aangenomen.


Voor meer informatie over deze WCL–prijs kunt u contact opnemen met de heer A. Schoemaker via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NL_kaart_winterswijk

word-wcl-donateur

wcl_fotoalbums

Agenda WCL

Mei 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Een nieuwe kijk op oude bossen   Bossen van Winterswijk   Kippenhokken project   Visie WCL 2015-2025
.