Get Adobe Flash player


WCL_Cultuurhistorie_R WCL_Samenwerken_R WCL_Leefbaarheid_R WCL_Nartuur_Landschap_R WCL_Land_Tuinbouw_R WCL_Recreatie_Toerisme_R

WCL   |   ANBI Verklaring   |   Bestuur   |   Historie   |   Contact

Reflecterende stickers op afvalcontainers in het buitengebiedVorige week vrijdag 17 maart vond de officiële aftrap plaats van het project ‘Reflecterende stickers op afvalcontainers in het buitengebied van Winterswijk’. Voorzitter van de werkgroep Verkeer en Veiligheid Buitengebied van de gezamenlijke buurtschappen de heer Nijman, verzorgde samen met wethouders Gommers en Te Gronde de aftrap door de eerste reflecterende sticker op een grijze afvalcontainer aan te brengen.

De werkgroep Verkeer en Veiligheid Buitengebied van de gezamenlijke buurtschappen heeft dit project in het kader van de veiligheid en leefbaarheid in het buitengebied bij Waardevol Cultuur Landschap (WCL) ingediend. Het bestuur van WCL erkent de gevaren van containers die in het donker langs de weg staan en ondersteunt deze actie door middel van een financiële bijdrage. WCL is ervan overtuigd dat deze stickeractie bijdraagt aan het gevoel van veiligheid bij de inwoners van het buitengebied. De werkgroep is verantwoordelijk voor de uitvoering van het project en bezorgt op korte termijn bij alle huishoudens in het buitengebied van Winterswijk reflecterende stickers met bijbehorende instructiebrief.


 

NL_kaart_winterswijk

word-wcl-donateur

wcl_fotoalbums

Agenda WCL

April 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
Een nieuwe kijk op oude bossen   Bossen van Winterswijk   Kippenhokken project   Visie WCL 2015-2025
.